Coronita de miel cu legume

de ianculubita in Oaie, 25 Apr 2013 | 5505 vizualizari

 

Imi place mielul gatit in orice mod;din pacate in acest an,nu-mi voi permite sa cumpar mai mult de 1-2kg!!! mai ales,ca nu am voie carne!!! daca mai e cineva in situatia mea,va recomand o reteta ieftina,usor de facut si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • coaste de miel netaiate
  • 1plic de condimente speciale pentru miel
  • 500ml vin rosu
  • 1capatana de usturoi
  • salvie
  • rozmarin
  • 50ml ulei de masline
  • legume de orice fel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita de miel cu legume:

Costitele condimentate din belsug cu praful de la plic,usturoiul pisat,sare si piper dupa gustul fiecaruia,le punem intr-un vas,rasturnam vinul,uleiul,frecam bine costitele cu tot acest amestec,acoperim vasul si-l tinem la frigider pana a doua zi.

Legumele curatate,spalate,taiate in cuburi mai mari,eu am folosit morcovi,cartofi,dovlecel,fenicul,ciuperci;intr-o tava,punem costitele vertical legate cu ata alimentara,in mijloc punem legumele si pe langa costite ce a mai ramas, frunze de salvie si o ramura de rozmarin,cine nu are poate folosi si pudra,rasturnam baitul de la marinat,acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor la foc mic1h

Se serveste costita taiata,cu legume si salata verde.

TIPS-URI

1

legumele nu se mai condimenteaza pentru ca-si ia tot ce au nevoie de la baitul costitelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de miel cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui